+36 30 84 11 650 eletrevaloktabora@gmail.com

Bemutatkozás

Az ÉletreValók Táborának a célja, hogy az a gyerek, aki eljön hozzánk, szó szerint az ÉV Táborába jöjjön. Rengeteg élménnyel gazdagodjon és a jövő nyarat vagy akár az év közbeni táborainkat is velünk töltse majd. Szerezzen új barátokat és barátnőket. Tanuljon meg evezni, pecázni, íjászkodni. Ismerkedjen meg új sportokkal. Szeretnénk megmutatni, hogy egy hal kifogása felveszi a kesztyűt egy applikációval. Számítógépen már túl tudsz élni egy lakatlan szigeten? És mi lenne, ha ezt élőben kipróbálnád „túlélős” játékunkban? Messivel és Ronaldóval Xboxon te vagy a legjobb? Miért nem rúgsz inkább te gólt a pályán?  Lapjával húzd, élével kormányozd? Micsoda??? Majd mi megtanítunk „Matulául”. És ha te ezekkel már mind tisztában vagy? Akkor neked ez a tábor kötelező. De ha ezek új dolgok, akkor se csüggedj, gyere el és játszva ismerd meg ezeket!

Azt megígérjük a szülőknek, hogy a gyerekeket minden nap végére sok nevetéssel, hasznos tapasztalatokkal és lehet kicsit koszosan, kicsit elfáradva, de semmiképp nem rosszkedvűen engedjük el. A tábor célja, hogy a gyerekek sportoljanak, mozogjanak, ismerkedjenek a természettel és érezzék jól magukat. Ezt mi garantáljuk, hisz mi is ilyenek vagyunk. Légy Te is Életrevaló, gyere el az ÉV Táborába!

“Testnevelő tanárként a sport, a nevetés és a természet szeretete mindennapjaim része. Szeretném ezt átadni a gyerekeknek, akik eljönnek hozzánk. Nem titkolom, a célom egy olyan tábor létrehozása volt, ami egy modern „Tüskevári” tábor, amit a csibészség, lazaság, nevetés és sok érdekes program és lehetőség színesít. Egy olyan komplex „élménycsomagot” adunk a gyereknek, ami hasznos és az egész életét végigkíséri majd. Hisz a sport megtanít győzni, küzdeni az álmainkért és a természet tisztelete jobb emberré tesz. Szeretném, ha minden gyerek a táborban olyan ismeretekre tenne szert és egy olyan szemléletet sajátítana el tőlünk, ami kimozdítják őket a négy fal közül és kiviszik a természetbe. Erre a megoldás az Életrevalók Tábora!”

Szabó Gergely János

szervező

A nyári táborokba kisgyermekként szerettem bele. Voltam vízi táborban, gyalogtúrán, sítáborban, néptánc táborban, és foci és kajak edzőtábort is megjártam. Tábor és túravezetőként 4 éve dolgozok, főleg a nyári szezonban. Év közben biológia és testnevelő tanárnak tanulok Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen. Foglalkoztam már mindenféle korosztállyal, 6-7 éves kisiskolásoktól kezdve a néha kicsit lusta, de igen ügyes korai és kései pubertásokon  át, a munka világában kissé már megfáradt felnőtteken keresztül, a második gyermekkorukat élő nyugdíjas 60-asokig. A legtöbbet vízi túravezetőként dolgoztam a Felső-Tisza-vidéken, ahol 3-6 napos vándor táborokat, 2-6 napos csillagtúrákat és 2-6 napos sport táborokat vezettem. Szívesen foglalkozok a fiatal korosztállyal!  A gyerekeket szeretném kicsit kimozdítani a számítógép és az okos telefon tagadhatatlanul hasznos, de mégis sokszor elég személytelen világából és célom megismertetni velük a sport, a közös játék és az önfeledt szabadban történő szórakozás minden momentumát.”

Juhász Kristóf

szervező

ÉRTESÜLJ ESEMÉNYEINKRŐL

JELENTKEZZ AKÁR MOST!